torstai 23. joulukuuta 2010

Hukassa!

Viimeiset päivät ovat lipuneet pikavauhtia sormieni välistä, enkä ole liiemmin ajatellut kirjoittamistakaan. Nyt voisi muutaman sanan laittaa ylös, unohtuu muuten tämä kirjoittaminen kokonaan.

Joulu mietityttää. Kuuntelin Kalevi Lehtisen raamattutuntia Jenkeistä tässä joulukuun aikana. Kuulemma kauppakeskuksissa on alkanut lukea "Merry Christmas":n sijaan "Happy holidays", Christmas sanassahan on se Christ..  Ja juuri uutisoitiin, että pääkaupunkiseudulla Enkeli taivaan jätetään laulamatta, eikä joulukuvaelmaakaan enää esitetä. Hyväksyn toki kehityssuunnan täällä Suomessa mieluusti- tai hyväksyisin, ellei edelleen yli 80% suomalaisista kuuluisi kirkkoon.
 Tässä linkki Iltasanomien uutiseen. Kirjoittakaa adressi.

Pikkuveljeni sai nimpparilahjaksi Lostin ensimmäisen tuotantokauden. Olemme nauttineet nyt muutamina iltoina siitä sisarusten kanssa. Vaikka kyseessä ei olekaan lempisarjani, jaksojen katsominen boksilta on ehkä parasta mahdollista viihdettä! House ja Pako olivat tosin niin loistavat sarjat, että mahtaako vastaavia enää tullakaan..

Hääjärjestelyt etenevät. Kirkko ja juhlatila ovat varatut, nyt seuraavaksi pitäisi alkaa miettiä todenteolla teemaa, jota noudatamme sitten niin sivuillamme, kutsuissa kuin itse hääkoristelussakin. Huh. Jos jollain on ideoita, täällä on hyvin avoin mieli kuuntelemaan!

Sellaista tältä erää. Hauskaa joulua kaikille, Kristus on syntynyt meille!

- Marierika

1 kommentti:

  1. Huonoja sarjoja. Sori vaan. Tai oikeestaan House on hauska. Enkä oo kattonut Pakoa. Mut sarjat nyt yleensä on huonoja.

    VastaaPoista