lauantai 15. tammikuuta 2011

Kangasalta!

Mari kirjoitusvuorossa, kuten voinette otsikosta päätellä!

Fysiikan opintoni ovat sitten pyörähtäneet käyntiin hajoilun ja turhautumisen siivittäminä. Alkujärkytyksestä toivuttuani viikko sisälsi lisää shokkeja, joista tulin nyt Kangasalle toipumaan. Ihan hyvä niin - paitsi että olen kovassa flunssassa, olen viikon aikana jo kahdesti vaihtanut tulevaisuuden ammattiani ja monta kertaa päättänyt lähteä ulkomaille opiskelemaan. Taas.

Okei, kaikki lääkikseen hakeneet, uskokaa tai älkää, Galenos on tällä viikolla tuntunut kivalta ja kevyeltä iltalukemiselta. Tokikaan en oo vielä niihin kaikkein inhottavimpiin kemian juttuihin koskenut, niitä odotellessa, mutta siis.. Ehkä se kertoo jotain siitä miten haastavana tän meidän fysiikan alun koin.

Olen nyt pohtinut edellä julkaistun ammatinvalintatestin myötä, pitäisikö kuitenkin harkita taloustieteitä. Suosituksia on sadellut kyllä ympäriltä - jokin siinä vaan tökkii. Ehkä kun en ole sitä kovinkaan vakavissani aiemmin harkinnut, ajatus on vielä vieras. Sen tavallisen kakkosvaihtoehdonkin olen taas ajatellut läpi - oikiksen.
Ja toisekseen: jos en haekaan lääkikseen, mihin käytän aikaani tämän puoli vuotta? Huolehdin opintopisteistäkin nyt, mutta onneksi Jyväskylän yliopistossa voi ottaa vaikka ja mitä ja saa ehkä uusia ideoita. Silti: HUOH.

Nyt sitten täällä Kangasalla Käpälämäen kodissa onkin ihan toisenlaiset "murheet." Äiti on käyttänyt runsaasti aikaansa Tiimarin alennusmyynneissä ja netin tyyliin tilaatästähääkortti.fi -sivustoilla. Jotain tulostakin on syntynyt, ja fiilikset kutsujen suhteet alkavat olla aika hyvät! Niin ikään juhlapöydät ovat jo saaneet ajatuksissamme koristeita kauttausta juhlistamaan, ja muutenkin juhlien pääpiirteet alkavat hahmottua.

Antti ahkeroi tilitoimistossa töidensä parissa. Koen melkein syyllisyyttä laiskotteluni johdosta kun en itse ole töissä. Tai ehkä se on kiinni jostain muusta kuin laiskuudesta..

Okei, saatan haluta pian nukkua. Jospa huomenna olisin taas vähän vähemmän nuhanenä.

See ya!

- Marierika

2 kommenttia:

  1. Galenos oli kyllä järkyttävää Scheissea. Huonosti kirjoitettu ja (poliittisestikin) kantaaottava. Onneks mun ei tarvi lukea sitä. ;<

    VastaaPoista
  2. .... Saa nähdä tarviiko munkaan. Mutta hei, sä et edes päässyt niihin pahimpiin kohtiin saakka!

    VastaaPoista