tiistai 8. helmikuuta 2011

Pikakirjoittamista

Jep, hei vaan taas!

Pitäis olla jo lukemassa, mutta pakko pikapäivitellä (ehkä just siks..) Käytiin Antin kanssa tänään Jyväskylän juhla-asussa, Krinoliinissa ja yhdessä vaatturiliikkeessä katselemassa vielä miesten pukuja. Vaihtoehdot päivähäihin ovat kuulemma puku, shaketti tai frakki, smokkia saa käyttää etiketin mukaan vasta kello 18 jälkeen. Vasemmalla shaketti vaatturiliiton sivuilta nappaamassani kuvissa, itse en siis tiennyt mikä se on ennen viime lauantain kierroksia.

Huoh. Mikähän näistä nyt sitten...? Vaalea pukukin olisi hieno, kun se näyttäisi niin erilaiselta, sulhanenkin erottuisi joukosta. Toisaalta taas mattamusta tavallinen puku olisi niin hirveän monikäyttöinen, että se olisi taloudellisesti kaikkein paras sijoitus.

Oikealla on Plazan keskustelufoorumilta nappaamani kuva. Ehkäpä liivillä ja plastronilla saisi tummasta puvusta tehtyä muista erottuvan?

Jep, ei siinä. Muutamia kutsuja sain vielä tänään nykerrettyä, äitillä on kotona ollut samat bisnekset. Kohta aletaan miettiä ohjelmanumeroita, ja jos teistä joku on ollut häissä joiden ohjelma on hurmannut, saa kertoa!

- Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti