maanantai 7. maaliskuuta 2011

Etenee, etenee!

Terveisiä taas Jyväskylästä,

Lomat on sitten sillä takanapäin, ja arki alkoi taas tänään aamu kymmeneltä fysiikan demoilla. Ei ollut kuitenkaan turha loma: sekä kuulutukset että avioliiton esteiden tutkinta hoidettiin! Kuulutukset ovat sitten Kangasalan kirkossa sunnuntaina 27.3. kello 10ltä jumalanpalveluksessa. Tulkaa kuuntelemaan :)

Tänään olenkin käyttänyt aikaa mm. morsiuskimpun ja hääkakun googlettamiseen, korujen etsiskelyyn ja tietysti erilaisten hääblogien tutkintaan. Kerrankin ollut jollain saralla tuottoisa etsintä: tavallisesti kun hakee montaa asiaa yhtäaikaa, ei oikein löydä mitään. Saatiin tänään sovittua Antin kanssa myös huomenlahjoista, mutta se jääköön meidän väliseksi salaisuudeksi.. ;)

HÄÄKAKKU

Löysin tänään aivan mahtavan sivuston jossa on ideaa hääkakuista enemmän kuin tarpeeksi. Olen vasta sivulla 70+ jotain, vielä melkein toinen mokoma sivuja siis selattavana. Käykääpä tutustumassa tästä. Sieltä sitten hääkakut, tai vaikka Disney-kakut.. :) Alla joitakin löytämiäni herkkupaloja sivustolta, vaikka kuinka paljon oli ihania vaihtoehtoja.

Kuvat cakepicturesgallery.com:sta.


Me molemmat oltiin sitä mieltä, että halutaan pyöreä kakku, ja kerroksia. Mansikkaa siinä täytyy olla, ja mieluusti myös banaania, muuta ei ollakaan vielä puhuttu. Meille on Kangasalle tulossa 25.3. molemmat häiden emännät  juttelemaan niin kakuista kuin muistakin tarjoiluista, ja siihen mennessä olisi syytä kait ola asiasta jotain ideaa!


MORSIUSKIMPPU


Tää onkin paljon vaikeampaa: mulla on selkeä kuva mielessäni siitä, mitä haluaisin, mutta en ole löytänyt yhtäkään kuvaa - sinne päinkään. RUUSUJARUUSUJARUUSUJA. Teemavärien mukaisesti tummanpunainen olisi kiva, mutta kun hakee sillä, saa täysin punaisia kimppuja, ja mää tahtoisin kuitenkin valkoistakin. Mun mielessä on kuva kimpusta, jossa on lähinnä valkoista: valkoisia ruusuja ja harsokukkaa, ja tehosteena keskellä muutama tummanpunainen ruusu. Värin lisäks mallillakin on väliä. En halua sellaista pyöreää kimppua, jossa ei näy lehden lehtee mistään välistä, vaan pisaramaisen. Sillä nimellä niitä kai kutsutaan?

Nämä kuvat otettiin sitten osoitteesta www.flowerpicturegallery.com
Okei, vähän selitystä postaukseen: ylhäällä vasemmalla niitä valkoisia ja punaisia ruusuja, niin kuin puhuinkin. Kauniita yhdessä, mutta ehkä kyseinen kimppu vähän sen näköinen että on vaan laiteltu kukat miten sattuu? Kalloja sen alla, mun tuntemuksen mukaan.. Tykkään, ehkä valkoiselle ruusulle vaihtoehto? Sitten on toi pisaramallinen kimppu sen alla, muoto kaunis. Sen alla noita nättejä pieniä kukkia, onko tämä sitä harsokukkaa? Alin valkoinen pyöreä kimppu oli musta aivan upean kaunis, huolimatta siitä ettei se vastaa mun mielikuvaa ollenkaan. Sen yläpuolella ehkä kanssa yksi mahdollisuus, kuitenkin vähän liian punainen.. Vai onko sittenkään, kun muu kokonaisuus on valkoista? Viimeinen, ylin kuva oikealla oli musta melko harmoninen, "tavallinen" kimppu. Tykkään, mutta ei.

Mut etsintä jatkuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti