torstai 3. maaliskuuta 2011

Lahjoista ja silleen

Kuten alla olevasta päivityksestä olette saaneet lukea, lahjalistamme alkaa olla valmiina. On ollut hurjan vaikeaa miettiä, millaisia asioita sitä uskaltaa edes laittaa listalle. Laitoimme, että häälahjaa ei tosiaan tarvitsisi ostaakaan, mutta toisaalta sen tietää, että kyllä melkein järjestäen ihmisillä on tapana hommata jotain hääparille.

Huuto-netistä napattu yksityisen ihmisen kuva.
Olen keräillyt aivan ihanan kaunista Kermansaven valkoista Oliivi-sarjaa.  Tykkään sarjasta hirveästi, ja se on helppo yhdistää melkein mihin vain. Haluttiin kuitenkin juhlavampikin sarja kaikkia tulevia hienoja tilaisuuksia varten....


Kuva Pentikin sivuilta otettu.
... Joka sitten pitkällisten kauppareissujen, pohdinnan ja googlettamisen jälkeen onkin tässä! Aivan upea Pentikin Vanilja-sarja, josta alamme nyt ainakin keräämään kahviastioita, minulla tosin toiveena myöhemmin vaikka ruoka-astiatkin tästä.

Siis paitsi että tykkään ulkonäöstä hirveästi, tämän voi KONEPESTÄ. Meidän porukoilla on juhla-astioina vanhaa Myrnaa, tosi kaunis sarja sekin, mutta olen ne ihan muutamaan kertaan saanut tiskata..

Iittalan englanninkielisiltä sivuilta.
Lasistona kerään itselleni (nyt meille <3 ) kirkasta Aino Aaltoa.  Antti antoi harmaita laseja minulle joululahjaksi, ihanan kauniita nekin, ja tosi kivaa vaihtelua välissä. Näitä oli jo sen verran runsaasti, että ei laitettu lahjalistalle, toisin kuin kumpaakin ylempää.

Finnishdesignin sivuilta.
Ja pakko esitellä vielä mun ihanat ruokailuvälineet, joita etenkin mummu ja siinä ohessa pappa on mulle tunnollisesti kantanut joka lahjaksi: Carelia. Näitäkin taas muutamia tuli kirjoiteltua sinne lahjalistalle.... Mutta siis hullun kalliita ovat!


Lisäksi toivoimme mm. moppia, kolvia ja silitysrautaa. Eli kaikkea käytännöllistä, ja uskoaksemme esimerkiksi mopin voi ostaa hyvinkin halvalla, ja sillä silmällä yritimme listaakin tehdä, että siellä olisi kovasti eri hintaluokkien tuotteita. Toki vierailla on vapaus tuoda mitä haluavat, lahjalista nyt lähinnä on ennemmin vinkiksi kuin ohjeeksi tarkoitettu. Ja mieluustihan useimmat tuovatkin jotain, mistä tietävät hääparin pitävän.

Loppuun hauskana kuriositeettina: katselin vielä äsken lahjalistaamme, ja yksi esine oli jo varattu tuotavaksi. Saha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti