tiistai 26. huhtikuuta 2011

Vika viikonloppu takana!

Silleen oli ja meni viimeinen viikonloppu ennen häitä. Vietettiin viikonloppu Antin kanssa Kangasalla, yllättäen! Torstai-iltana selvittiin junaan vielä melko ajoissa n.10kg painavan riisipussin, kassillisen tekokukkia ja useiden organza-rullien kanssa. Antilla oli synttärit, ja syötiin pikkusen kakkua illalla, muuten ei juuri jaksettukaan kummoisia, vaan painuttiin melko nopeasti unten maille keräilemään voimia tulevaan viikonloppuun. (Tai ainakin minä - Antti tais lukea "elliä" -tenttiin...)

Saatiin kyllä aikaiseks vaikka ja mitä. Ohjelmalappuset ja menut on askarreltu, hääkarkkipussit on valmiit, istumapaikkajärjestys lyöty lukkoon ja kartaksi ja koristelun viimeisetkin yksityiskohdat hiottu. Käytännössä viikonloppu oli suht leppoisa kuitenkin: lauantaina poikkesin kampaajalla ja vierailtiin Antin kanssa tukuissa, ja muuten lähinnä juhlittiin pääsiäistä askartelun merkeissä. Ja niin joo- ohjaiskyltitkin tehtiin! Mikäs siinä on askarrellessa ja jutellessa.. :)

Tää päivä onkin ollut senkin edestä kamala: ainoa päivä tällä viikolla kun ehdin muuttaa, päivisin on ollut Eximian kurssia (ja on siis joka päivä, mutta perjantain skippaan!) ja huomenna läsnäolopakollista puheviestintää... Niinpä tänään rynnin Kuokkalaan suoraan Eximian luennolta ja ehdin kahdessa tunnissa aika hyvin kasata kaikki tavarat, sitten sukulaismies-Ari heitti meidät Laukaaseen hakemaan niiden firman autoa, jotta saatiin muutto tehtyä. Oltiin takaisin ysin maissa tältä muuttokeikalta. Vielä erikseen suurkiitos Arille joka lainasi autoa ja uhrasi meihin aikaa ja vaivaa ja rahaakin, ja Valtterille joka kävi uskollisesti roudaamassa tavaroita kämpällä. KIITOS. <3

Sori, tää oli nyt kuvaton päivitys. Väsyttää NIIN PALJON. Mutta iloinen fiilis! :) Palataan!

.... En tosin tiedä milloin...

- Marierika

1 kommentti:

  1. Kuvia periaatteessa on olemassa, mutta nyt niitä ei jaksa siirtää koneelle. Niistä vois tehdä päivityksen myöhemmin :)

    VastaaPoista