keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Viime sunnuntaina poikkesimme parin kaason kera Ideaparkin kangasvalikoimiin tutustumassa. Kaasoille on toki tarjolla upeita mekkoja mm. Jyväskylän juhla-asussa ja mun lempparikauppa-morsiusgalleriassa, mut ah, niin kalliilla! Siispä päädyttiin ompeleen itse. Nyt meillä on sitten kangas! Ompelutyöt ovat toki vielä ihan aloittamatta, mutta eiköhän tässä keritä...

Okei, sitten täytyy vihjata. Mulla on tulossa teille lukijoille yllätys, mutta sitä ette saa tietää yhtään etukäteen (edes vaikka mä palan halusta kertoa!). Ens tiistaina saanen päivämäärän milloin voin kertoa mistä on kyse!

Ooottehan kaikki huomannu, että linkkeihin on tullut yks blogi lisää? Emilia (siskoni, kaasoni) on ihan parhaita valokuvaajia joita tiedän ja nyt sitten se perusti kanssa blogin. Kyseessä on kuvablogi, käykäähän kaikki tutustumassa tästä!  Samaan syssyyn voisin myös toisen asian mainita: tuolla vasemmalla on tuo "lukijat"-kohta. Jos käyt säännöllisesti seuraamassa blogia, niin olis kamalan kiva että ilmoittautuisit sinne. :) Jos sulla ei ole vielä Gmailia, tee ihmeessä, paras maili ikinä!

Tässä vielä loppuun kuvakaappaus meidän tilastoita. Mukavaa et lukijoita on tosiaan säännöllisesti ollut näinkin paljon! Hurjia huippujakin muutamana päivänä. Kivaa!

Sellasta! Palataan. :)

- Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti