sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Yleispäivitys välissä

Hääasiaa on ollut niin runsaasti viime aikoina, että voisi muutamalla sanalla kertoa taas muustakin elämästä!

Fysiikan opiskelu jatkuu, melkein hampaita purren tosin, mutta kuitenkin. En voi varsinaisesti sanoa mieluusti hankkiutuvani kuuntelemaan luentoja ympyräliikkeestä ja kiihtyvyydestä (jep, mekaniikka menossa..) mutta eihän se auta. Onnellinen olen, että matikan kurssi sentään loppui tänään. Yksi vaiva vähemmän.

Mulla on aika paljon kursseja nyt ollut tässä, vaikka joistain luistelin sitten ihan suosiolla loppujen lopuks. Edellämainittujen lisäks kemiaa, yrittäjyyttä, historiaa, taloustieteitä, bilsaa ja kalakurssi (jotkut tuntevat nimellä limnologia...) Laskeskelinkin, että jos saisin kaiken ottamani suoritettua, keväältä napsahtais peräti 46 opintopistettä. En siis kuitenkaan taida olla suorittamassa kaikkia...

Ensimmäinen tentti oli viime viikolla, ja nyt ensi viikolla kaksi lisää. Niin kuin näette, olen poiminut kovastikin kursseja ihan sieltä ja täältä -ja tarkoituksella. Lääkis kiehtoo yhäkin vain eniten, mutta olen ajatellut, että kunhan nyt käy vähän muutakin, näkee jospa joku helpommin saavutettava uravaihtoehto alkaisi kiinnostaa. Nythän kyse on lähinnä siitä, että en vaan keksi mitään muuta mikä innostaisi.

Oon kyllä tosi iloinen, että edes toisella meistä (Antilla..) on suunnitelmat jo niin paljon selvemmät. Antin ala on hyvä, ja se selkeästi pitää siitä mitä tekee. Jotenkin on kiva aina seurata kun se vaikka tekee jotain nettisivuja, sillä on niin vahva tatsi omaan työhönsä.

Urheilla pitäis ehtiä enemmän! Kyllähän me molemmat kaikki matkat kävellään aina, olis vaan upeaa alkaa tanssia. Oltais menty torstaisin pidettäville paritanssikursseille varmaankin, ellei Antilla sattuisi oleen ne päivät aina kuuteen saakka koulua. Onneks sentään jonkun ajan päästä häätanssikurssi tulossa.:) Siitä ollaan kummatkin tosi iloisia, että Kräsän illoista on löytynyt meille hengellinen koti, ja nyt kun vielä saataisiin solu sovittua sopivaan aikaan, se asia olis mallillaan.:)

Täksi viikonlopuks tultiin nyt sitten Ähtäriin. Mä olen lukenut lääkikseen viime aikoina lähinnä piirtämällä, mut nyt yrittänyt tän viikonlopun aikana saada ainakin vähän laskettuakin fysiikkaa. Jos teillä on joku motivaatiovinkki, kertokaa :D

- Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti