tiistai 15. maaliskuuta 2011

Statistiikkaa ja tulevaisuutta


Tilastotiede on kivaa. Siksi näen tarpeelliseksi viljellä hiukan tilastotietoa myös blogimme ja sivuston kävijöistä:


Blogi
http://antinjamarin.blogspot.com

Blogissa on kävijöitä aika huimasti, itse seuraan kävijämääriä Google Analyticsin kautta, joka valitettavasti jättää javascriptia tukemattomat käyttäjät laskematta, ja lisäksi laskee melko ärhäkästi eri kävijöitä samaksi uniikiksi kävijäksi, jolloin ilmoittamani luvut tässä ovat hiukan Marin ilmoittamia pienempiä.


Joka tapauksessa kaikenkaikkiaan blogissamme uniikkeja kävijöitä on Googlen mukaan ollut pitkälti yli 1300, ja jokainen kävijä on käynyt keskimäärin 2.5 kertaa lukemassa blogiamme. Aika hyvin, kun blogi on ollut olemassa vain tammikuun puolestavälistä asti :) Blogi on itse asiassa tällä hetkellä suosituin aktiivisesti ylläpitämistäni sivustoista!

Kävijöitä on tullut kaikista eniten blogilistasta ja facebookista, mutta myös nettisivuiltamme ja hakukoneista.


Nettisivut
http://www.antinjamarin.net

Myös nettisivujemme kävijämäärät ovat olleet varsin kohtuullisia. Sivuston julkaisun eli helmikuun puolenvälin jälkeen sivuilla on kuukauden aikana ehtinyt vierailla 800 henkilöä, jotka keskimäärin viettivät likimain kolme minuuttia aikaansa sivuja ihmetellen. Valtaosa tästä liikenteestä on tietenkin suljetulle http://haat.antinjamarin.net -sivustolle, mutta myös pääsivun linkkien kautta on ihmisiä siirtynyt paljon muille sivustoillemme.

Nyt kun itse tuijottelen taas sivustoa, täytyy sanoa että siitä tuli kyllä törkeän kivan näköinen, ja saamamme palautekin on ollut likimain ainoastaan positiivista (Henri nyt jaksaa aina rikkoa kaikki tekemäni sivut ja valittaa niistä, siitä kiitos hänelle...)

Hassua, miten hääaiheiset sivut vetävät. Melkein kirpaisee myöntää, mutta hää- ja hömppäblogi on kerännyt hiukan yli kaksinkertaisen keskimääräisen kävijämäärän verrattuna kieltämättä hiukan tylsään asiablogiini.


Tulevaisuutta

Sulhasen osaksi häävalmisteluissa on luonnollisesti jäänyt suunnitella hääyön ja muutenkin häiden jälkeisen ajan viettoa. Siitä en voi kertoa juuri mitään, jottei Mari saisi turhaan vinkkejä mitä odottaa, mutta hetken hengähdystauko joka tapauksessa on luvassa kaiken häähumun jälkeen. Paluu arkeen odottaa pakosti kuitenkin jo seuraavalla viikolla opintojen ja töiden jatkuessa molemmilla, varsinainen häämatka tehdään sitten myöhemmin keväällä, kun toivottavasti on rahaakin ehtiynt töistä kertyä enemmän... :)

Häiden jälkeen kirjoitellaan sitten näistä lisää.


Tällä kertaa ei tämän enempää, on melkein kiire nuorteniltaan -->

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti