sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Koristelua ja koulua taas!

Aurinkoista sunnuntaita!


Tein viime viikolla kolme tenttiä, en siis ole liiemmin joutanut keskittymään hääasioihin. Ja ei kun putki jatkuu, ensi viikolla yhtä monta tulossa. Vielä olisi tuota huomisen tenttikirjaakin sata sivua kahlattavaksi, katsotaan nyt miten menestyn loppupäivän ajan, on onneksi sentään tuttua asiaa...

Tää viikonloppu ollaan oltu kuitenkin Ähtärissä :) Kuljeskelin eilen Keskisellä tekemässä löytöjä, ja häitäkin varten investoin muutamaan asiaan. Nyt kun kutsuvieraat alkavat aikalailla kaikki olemaan ilmoittautuneet, ja kun menu on kokolailla kasassa, tuntuu olo jo suht huolettomalta. Enpä mä kauheasti olekaan stressannut tästä, pakko myöntää..  Oliskohan ne juhlat paremmat jos stressaisi etukäteen paljon?

Koristelu sen sijaan vähän huolettaa. Aiemmin unelmoin syyshäistä, sillä silloin koristelun olis ihanasti (mun tyyliin!) voinut toteuttaa kypsyneillä, kultaisilla viljoilla ja ihanilla ruiskaunokeilla, sekä tummanvihreiksi muuttuneilla lehdillä. Kevään sävyt on niin paljon hentoisempia, enkä kevätihminen ole koskaan ollut.. Nyt on siis joutunut käyttään hurjasti mielikuvistusta, onneks kuitenkin olen saanut hyviä' vinkkejä sieltä täältä.

Eilen siis kiertelin ja kaartelin Keskisellä ja joitain ajatuksia heräsi. En hirveesti tarkemmin kuvaile, mutta kertokoon muutama kuva siitä tunnelmasta, jota olis upeaa voida hakea - saa nyt nähdä mitä käy. Mitään en lupaa! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti