keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Hurjasti tekemistä!

Heipä hei kaikki,

Ja ihan ensi alkuun pahoittelut ylipitkäksi venähtäneestä tauosta -taas. Alle kolme viikkoa aikaa häihin! Ihan huisia. :)

Aloitellaanpa sillä miten ollaan edetty: Ensinäkin mun puvustuksen kaikki osat ovat kasassa. Korut, mekko, kengät... Viimein!

Samoin Antilla on nyt puku kalvosinnappeja myöten kunnossa. Kun myös kaasot ja morsiusneidot alkavat olla sangen hyvässä vaiheessa pukujensa kanssa, tilanne näyttää sen suhteen nyt sangen valoisalta: kukaan meistä siis ei ainakaan ole saapumassa keisarin uusissa vaatteissa häihin -näillä näkymin.

Ensi viikonlopuksi olen ahdistanut Antin jäämään Jyväskylään, sillä minulle tehdään koemeikki ja -kampaus launtaina. Morsiuskimppu ja vieheet tullaan niin ikään sopimaan samana päivänä: oon koittanut nyt hurjasti miettiä, mitä haluan kimppuun. Vaikeaa! Alustavasti ollaan juteltu mm. neilikoista ja ruusuista, mutta kallat ja ruusutkin voisivat olla kauniit yhdessä, pelkistä ruusuista tai ruusuista harsokukkien kanssa puhumattakaan..

Punaista, valkoista vai punavalkoista? Pyöreää vai pisaraa? Kas siinä pulma.

Onneks mulla on lauantaihin asti aikaa miettiä! :)

Istumapaikkalaput ovat valmiit. Istumajärjestys on melkein valmis. Hääkarkkipussit ovat vaiheessa. Häätanssikurssia yks kerta jäljellä. Kirkon koristelu suunniteltu. Kaasojen tehtäviä alustavasti mietitty. Juonnot suunnittelematta. Laulut päätetty. Häämarssista pitää vielä soittaa... Ohjauskyltit tehty. Muutto Kuokkalasta suunnitteilla. Hääautoksi loistava ehdokas, sen koristelua pitää miettiä. Muut kukkaset pitää tilata.

HUH.

Ja vielä pitäis lukea lääkiksen pääsykokeisiin samalla...!

Kivaa on kyllä ollu, ei siinä. :) Paljon vaan tekemistä! Jospa nyt vetäytyisin valmistautumaan taas huomisen koitokseen...

Hyvät yöt :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti