lauantai 16. huhtikuuta 2011

Tehokas lauantai

Heippa kaikille,

En ookaan tajunnut kuinka pitkällä ollaan jo hääjärjestelyissä, ja kuinka paljon on vielä tekemättä.

Not my eye!

Tänään heräsin kello 6:45 ja hyppelehdin suihkuun hullun pirteenä. 8:00 pihaan kurvasi Päivi, ja me aloitimme pitkällisen (ja ihanan!) häämeikinetsimisprosessin. Jes, tiedetään täsmälleen nyt mitä mä haluan, ja se ei edes ole kamalan huono idea! Kello 9:30 päivä jatkui kun Anna tepasteli seuraavaksi naapurista ja ruvettiin kokeilemaan hääkampausta. Ensin toki piti kampaajan nähdä miltä se nyt sitten näyttää se puku, joten taas morsiuspukua päälle ja kenkiä jalkaan, ja siitä olikin sitten helppo hahmotella kampauksenkin mallia. (Tähän väliin huomautettakoon: morsiuspuku mahtuu mulle yhä, huh!)


Kampauskin näytti hyvältä! Täytyy tosin sen verran sanoa, että en ite ikinä olis uskonut että haluan sellaisen kampauksen, mutta nyt kun kokeiltiin, niin se yllättävin vaihtoehto olikin taas paras - näinhän kävi jo puvunkin kanssa! Annan poistuttua jatkettiin Lappalaisille, jossa kunnostettiin häärekvisiittaa kauheella kiireellä. Tiimarista käytiin hakemassa kankaita, poikettiin puutarhalla (ihanaa, ollaan tilattu nyt paljon kukkia!) ja sen jälkeen suunnattiin kukkakauppaan kello 14:00 sopimaan morsiuskimpusta. Ehkä tän päivän vaikein päätettävä asia!

Kotiin tultuamme alettiin äitin kanssa tekeen hääkarkkipusseja. Niihin on jo tosi hyvä idea, mutta kangasta ja muuta rekvisiittaa täytyy ostaa lisää, sekä tietenkin ne karkit niihin. Voi kun nyt ehtis kaiken hyvin! Serviettejä ei vaan tänään millään löydetty.

Kuten huomannette, oon alkanut varoa paljastamasta mitään liian tarkkaa! Tähän aikaan kahden viikon päästä mä olenkin jo rouva Koskela... Huiiiii! :)

Antti ei tosiaan täksi viikonlopuksi tullut Kangasalle. ... Joku saattanee jo arvata syyn. ;)

- Marierika

Ps. Huomautuksena: sukunimet jätetty tahallaan pois ihmisten nimistä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti