torstai 9. kesäkuuta 2011

Kyllä kiitos kysymästä, vaimo on vieläkin ihan kiva...

Ylppäreitä kiertämässä


Viime viikonloppuna kierrettiin meidän molempien siskojen ylppäreissä (onnittelut vielä molemmille!), ja oli hirveän hauska kun ihmiset pyörivät onnittelemassa ja kyselemässä, että miltä nyt ukkomiehestä tuntuu ja onko vaimo ollut vieläkin mukava. Emilian ylppäreissä hiukan hankaluuksia tuotti, kun tunnistin ehkä puolet onnittelijoista ja minua jututtaneista ihmisistä nimeltä, ja loput olivat vielä outoja, korkeintaan näöltä tuttuja. Mut ei huolta, eiköhän tässä ehditä jokaiseen tutustua! :)
Valokuvista vielä

Hei, jos jollakin on vielä valokuvia joita haluaa kanssamme jakaa, niin ottakaahan yhteyttä! Erityisesti juhlassa annettuihin kuvaustehtäviin (kuvaa komein kravatti, hienoin kampaus jne) kaipaillaan vielä lisää kuvia :)

Valokuvia ollaan jo lajiteltu, ja joskus tässä vielä ehditään ne julkaistakin. Sivuille ainakin tosiaan tulee lisää sitten aikanaan, pistetään tänne linkkiä kyllä. Kiitokset vielä kaikille kuvaajille, aivan upeita otoksia on roppakaupalla!


Hääkahvit


Heinäkuun puolella pidetään vielä pienet hääkahvit niille vieraille, jotka eivät päässeet häihin paikalle. Toivotaan että nyt ehdittäisiin nähdä mahdollisimman monet ystävät, kaverit ja sukulaiset vielä. Päivämäärä ei tosin vieläkään ole varma mutta me soitellaan sitten teille kun tiedetään tarkemmin! :)

Siihen asti ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti