tiistai 22. maaliskuuta 2011

Sormus ja lahja!

Tänään tuli kaiverruksesta sormus! Melkeen en malttais olla laittamatta sitä sormeen, mutta odotelkoon nyt kuitenkin vielä sen reippaan kuukauden rasiassaan.. Vähän tosin oli pakko Antin kanssa reenata, että sujuuhan se pujotus siellä alttarilla! Hyvin se sujui, ainakin toistaseksi :) ... Nyt kun ei vielä jännitä!


Antin yliopistoystävä Ville poikkesi tänään kahville. Odottamattomana yllätyksenä Ville kantoi meille Pentikin paketin, joka oli meidän ihka eka häälahja! Tässä lahja koko komeudessaan: kaksi paria Vanilja-sarjan kahvikuppia , jota päätimme jo aiemmin alkaa kerätä, kynttilöitä ja niille sydänastia, sekä tulitikkuja. Tää oli aivan hirveän suloinen lahja, kiitos vielä hirveästi! :)

Mulla alkoi tänään ihan hurjan kiva kurssi. Puheviestinnän bisnesetikketti ja liike-elämän viestinnän taidot.. Vai mikä se nimi oli. :) Aivan mahtava. Oli ihan superkivaa, neljän tunnin luennot kului hetkessä. Oliskohan tässä mulle sittenkin tulevaisuus...?

Muutenkin ollut hyvä päivä. Antilla oli eka päivä töissä, ja ensivaikutelma oli kuulemma oikein mukava. Oon Antin puolesta tosi onnellinen, että se sai ton paikan. Kumpa mäkin nyt löytäisin jotain mielekästä työtä Jyväskylästä, yhen työn oon onnistunut jo nappaamaan, mutta sitä on vaan satunnaisesti ja viikonloppuisin.. Haluaisin kokopäivätyön, ja jos ihan sais toivoa, menisin mieluusti tekeen taas jotain uutta! Mm. pikaruokala, lehden toimitus, koulu ja apteekki on kaikki olleet mukavia töitä, sitä ei voi kyllä kiistää, uuden näkemisessä vaan on aina oma viehätyksensä!

Se piti vielä mainita, että lähes onnistuin 600:n sivun tavoitteessani: tänään aamulla suuntasin hyvällä mielellä ihmisen fysiologian ja anatomian tenttiin, ja palasin sieltä vielä iloisempana. Luultavasti meni ihan hyvin. Upeaa, että sai senkin pois alta (jos se nyt menee läpi!!) :)

Loppuun vielä kuva. Tekstiin liittyy tarina, ja heti kun alettiin tätä avioliittoa Antin kanssa puhua, tiesin että näin pitäis vihkisormuksessa lukea. Siltä varalta ettei tuosta ihan saa selvää:
Nemo nisi mors.

- marierika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti