keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Sen oikean etsiminen jatkuu

Siis sormuksesta on puhe. Ihan ensimmäisenä kuitenkin vielä kaksi kakkukuvaa.

www.cakepicturegallery.com
Olispa kiva saada meidän kihlasormusten 1.Kor.13:sta palasia tolleen kakkuun kirjoitettuna! Toi oikean puoleinen sitten ehkä vähän "perinteisempi" morsian- ja sulhaskoristeineen.

Sitten mennään asiaan. Vihkisormuksen etsintä on jatkunut monien musta ah - niin ihanien ja Antista tuskastein kultasepänliikkeiden kiertelyillä. Kokeiltuani nyt jo varmaan lähemmäs sataa sormusta mulla on sentään mielikuva siitä mitä haluan - ja siks Antti ihmetteleekin, onko mun aina kuitenkin pakko tunkea sormeeni vuorotellen joka ainoa kiiltävä metallirinkula jonka näen. On, jos joku olis sittenkin VIELÄ kauniimpi... :)


Tässä makupaloja mun aatoksista.

Kuvat Kultajousen, Sandbergin ja Timanttisten sivuilta.

Aivan ihania kaikki! Olin ihan varma mennessäni ekan kerran sovittelemaan sormusta, että haluan yhden kiven - vaan kuinka monta yksikivistä sormusta näette tässä..

Antti lupas huokaillen, että huomenna jatketaan etsintää. :)


2 kommenttia:

 1. Heippa!

  Eksyin hevostalli.netissä keskusteluun, jossa etsittiin koiramalleja valokuvaukseen Kangasalta ja sieltä eksyin kuvaajan blogiin. Blogissa ei tarvinnut kauan ihmetellä, kun hoksasin, että Emiliahan se siinä ja sieltä päädyin tänne.

  Nyt ihmettelet, kuka mä olen. Monen monituista kertaa olen istunut seurassa rakkaassa sun kotikodin olkkarissa verrattomien keskustelujen äärellä. Olen sua vuotta vanhempi (kai, etkös sä ole syntynyt -90?) Hanna. Aikoinaan olin Peltonen, nyt jo kohta kolme vuotta ollut Hyvärinen, eli Eeron kanssa jaetaan elämämme.

  Voi että, tulee niin tutut jutut mieleen teidän häämietinnöistä :) Kaikki häähömpötys on ihanaa!

  Tuhannesti onnea yhteiseen elämään ja erityisesti siunausta. Olipa kiva saada tietää, että olet löytänyt loistomiehen ja menossa naimisiin :)

  Terkuin Hanna

  VastaaPoista
 2. Moikka, ja kiitos kommentista!! Muistan sut hyvinkin, onpa kiva kuulla jotain susta, toivottavasti elämä Hyvärisenä maistuu =)

  Joo, täällä tosiaankin nautittu häiden lähestymisestä täysin siemauksin :) Pidän tätä blogia ihan omasta ilosta ja siks, että joku vois ehkä hyötyäkin jotain, mut nyt yllättävästi huomaa, että onhan tästä tääkin hyöty et voi löytää kauan kadoksissa olleita tuttuja :)

  Kiitos!! Kovasti siunausta sun ja Eeron elämään kanssa, ja terveisiä!


  - Mari

  VastaaPoista