torstai 24. maaliskuuta 2011

Suuntana Kangasala!

Heissan!

Muutaman tunnin päästä lähtee juna Kangasalle, onpas ihanaa mennä kotiin pitkästä aikaa. :) Kassit on pakattu jo täyteen tällä aikaa ostettuja hääjuttuja, Antilla on siis kantamista... Ja mä pääsin eroon yliopiston biologian evoluution ja ekologian kurssista, huh! Saatan sittenkin saada opintopisteitä niin hyvin, että uskaltaa nostaa tukea toukokuultakin!

Huomenna haetaan Antin puku Morsiusgalleriasta. Alan pikkuhiljaa huolestua, kun yhtä mun tilaamaa tuotetta ei ole kuulunut vieläkään.. Jospa se tulis nyt piakkoin, maaliskuun loppuun mennessä oli uus annettu takaraja.

Viikonlopun ja huomisenkin jälkeen tiedän taas häistä paljon enemmän, kun emännät tulee ja kokoustetaan kaasojen ja bestmanin kanssa. Valtteri siis tulee nauttimaan la-su Kangasalan ilmastosta! Toivon että saataisiin puhuttua läpi keitä pyydetään ohjelmia pitään, kuinka paljon arvioitas mihinkin menevän aikaa (AIKATAULUT!!) ja musiikkikappaleet voitas lyödä lukkoon. Sen jälkeen enää välttämättömiä pikaisesti tehtäviä töitä olis koristelun kokeileminen jossain kotihuoneessa ja kaiken siihen liittyvän osto ja järjestäminen, sekä tietysti se leipominen.

Muusta elämästä. Antilla on työt pyörähtäneet hyvin käyntiin, ja ainakin uskoisin että se tykkää. Ite koitan yhäkin löytää kesäks jotain täyspäiväsiä hommia. Valmennuskurssille pitäis nyt alkaa ilmoittautua aktiivisesti: ens viikolta alkaisi.. Kun vaan tietäisi, että onko se nyt aivan turhaa. Koko yliopistourani (joka siis ei vielä paljoa ole) aikana ensimmäinen jättekiva kurssi tuntuu olevan viime maanantaina alkanut puheviestinnän bisnesetiketti ja kulttuuri. Luento kesti peräti neljä tuntia, enkä olis ollenkaan halunnut poistua sieltä vielä silloin! Jospa puheviestinnälle hakisin...?

Sellaista tällä erää. Blogin päivittäiseks hauksi näyttäis vakiintuneen sellaset satakunta ihmistä, josta oon iloinen :) Koska haluan kaikenlaista säästää häihin yllätykseks, täytyy päivitellä täällä entistä ahkerammin häiden jälkeen, kun voi paljastaa kaikkia ihania juttuja joilla päästiin meidän vieraita piinaan! 

... Vai meneekös se niin että ne piinaa meitä?

- Marierika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti