sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Rakkaat kaasoni ja ihan paras bestman!

Täytyyhän se tiimikin esitellä jossain vaiheessa :) Siispä tässä teille lyhyt ja ei ollenkaan tarpeeks ylistävä, mutta suuntaa-antava pieni esittely kuitenkin!

Emilia

Rakkaista rakkain ihana pikkusiskoni! Emppu on ihan uskomaton tyyppi: se on taitava kaikessa mitä se tekee (urheilu, musiikki, elukat, opiskelu, VALOKUVAUS) mutta silti ei yhtään ylpeile vaan on jotenkin itsevarman hillitty. Me ollaan riidelty Empun kanssa enemmän kun kenenkään muun (noh, ehkä äiti..) mutta taitaa olla niin että se on opettanut vaan toisesta lisää, eikä mitään huonontanut. :) Empulle on helppo puhua mistä vaan, se kun tajuaa heti mitä tarkotan, ja ajatteleekin usein yhtä aikaa samoja asioita!Anna

Anna oli ihan tipalla ettei se olis päässyt mun juhliin, se olis ollut kamala menetys!! Annan kanssa ollaan oltu parhaita kavereita suunnilleen siitä lähtien, kun istuttiin heppojen selkään yhdessä - aika nuoresta siis! Melkein muisto kun muisto lapsuudesta niin Annakin kuuluu siihen: oli kyse sitten kesästä ja jäätelöstä ulkona, hienoista (porukoita tuskastuttavista) näytelmistä tai ulkorakennusten sisustamisesta talliks. Upea ystävä, hirvee huimapää, mielettömän hauskaa aina yhdessä! 

Sanni
Sannin kanssa ollaan tutustuttu vasta lukiossa, ja aluks oltiin melkein sotajalalla. Kai kun vietiin toisiemme reviiriä, mut sittemmin on kyllä todettu, että oltiinpa sillon lapsia! Sannilla on kans loistava huumori, ja jotenkin ihailtavan selkee ja suora tyyli: silleen tehdään miten sanotaan, sitä tehdään mitä halutaan. Sanni ei turhia muille kumartele, vaan tekee just mielensä mukaan! Meillä on ollut monia upeita keskusteluita - pojista, kavereista, ammatista, pojista... Luottoystävä!

Anniina
Mun ihanaihana kakkossisko! Anniina on varmaan maailman sydämellisin ja positiivisin ihminen! Luova, rohkea, kaunis, älykäs... Sulle olis niin helppo olla kateellinen :) Anniinan ja koko Mansikka-ahon poppoon kanssa me ollaan tehty kaikki matkat yhdessä, ja siinä on oppinut kyllä hyvin tunteen toisen. Anniina hymyilee ja nauraa paljon, pitää päänsä, on hengellinen ja syvällinen.

Johanna
Ja kaasoista viimeisenä ja viidentenä -ei kuitenkaan vähäisimpänä- Johanna! Meidän porukasta se missi ja malli! Joksulla on aivan loistavia ajatuksia, hauskoja päähänpistoja, ja jos olette lukeneet Johannan kirjoittamia tekstejä, tiedätte mistä puhutaan! Johanna tuntuu kans aina olevan hyvällä tuulella, ja Joksun seurassa on kamalan helppo olla. Ei tarvii yrittää mitään. Johanna on ihanasti kaikessa mukana eikä koskaan tallaa ketään eikä lyttää kenenkään ideoita.


Valtteri
Ja loppuun jätetään herkkupalat, tietysti! Valtteriin olen saanut kunnian tutustua kuluneena syksynä vasta enemmän - ja vitsi että Antilla on hyviä kavereita :) Valtterin kanssa on helppo jutella kans asiasta kun asiasta, ja hei - suomalainenkin mies saattaa jopa osata kysyä, että mitä kuuluu, ja miten sulla menee, uskokaa tai älkää! Valtterin huumorintaju on loistava, vaikka joskus liikutaankin melkeen pelottavan rajamailla :D Lisäks oon ihan hämmästellyt, miten uskomattoman kärsivällisesti se jaksaa kuunnella kaikkia mun niitäkin juttuja, joista Antti sanoo, että toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. (Tai ehkä sekin vaan on hyvä näytteleen.)Siis toisin sanoen: jos se on tiimistä kiinni, häiden onnistuminen on taattu!


- Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti