tiistai 29. maaliskuuta 2011

Kaaso kirjoittelee polttareista!

Pyysin, että yksi kaasoistani, jo aiemmin esitelty Joksu, kirjoittelisi muutamalla sanalla polttarifiiliksiä. Tässä teille hyvät lukijat vierailevan tähden näkökulma!

________________________________________________________________

Polttareita oli kyllä mukavaa suunnitella! Alussa oli tosin hieman haasteita näköpiirissä; miten löytää sopiva päivä kuudelle henkilölle –yksi kaasoista lähtisi pitkälle ulkomaanmatkalle ja kolmella oli kirjoitukset– ja vielä siten, että Mari saataisiin Jyväskylästä Kangasalle ilman aavistuksia polttareista? 

Itse ohjelman suunnittelu oli hauskaa. Ideoinnissa auttoi netti ja muiden ystävien polttarikokemusten muisteleminen, mutta tärkeintä oli mielestämme saada polttareista persoonallisen näköiset. Tuumimme, että koska Mari on kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista ja eduskuntavaalit ovat lähipäivinä, voisi eräänlainen vaalikampanjointi toimia. Siitä lähti sitten erilaisia ideoita lentelemään, kampanjan teemasta ja ennen kaikkea siitä, missä projekti voitaisiin toteuttaa. Keskustorilla värjöttely kovassa pakkasessa latistaisi iloisemmankin tunnelman, joten päädyimme Ideaparkkiin. 

Polttareissahan on myös olennaista pieni nolauselementti. Koska olemme tällaisia kovin kilttejä kaasoja, emme laittaneet Maria tanssimaan nykytanssia humpan soidessa keskusaukiolle, vaan tyydyimme morsiamen pukemiseen ihastuttavaan 80-luvun jakkuun. Ajattelimme, että kirkkaankeltainen kuosi mustin pilkuin kävisi hyvin nolauselementistä, kun mukaan laitettaisiin vielä polvenkorkuinen pehmolelukoira kaveriksi ja tehtäviksi kaikenlaista erikoista. Parin kaasopalaverin, runsaan facebook-viestittelyn ja alkuvalmistelujen jälkeen olimmekin sitten valmiita.

Polttaripäivä lähti käyntiin Anniinan ja Emilian uurastuksella saunan koristelujen parissa, ja upeaa jälkeä tytöt saivatkin aikaan! Muut kaasot järjestelivät tahoillaan oheismateriaalia päivään. Esimerkiksi Sanni ja Anna olivat ottaneet helluntaiseurakuntaan yhteyttä, voisiko morsian tulla pitämään pienen puheen nuorteniltaan. Tekstiviestejä läheteltiin ahkerasti, jotta pysyttäisiin aikataulussa ja oltaisiin perillä siitä, missä Maria kuljettava auto menee. 

Koska Mari edellisessä postauksessa käsitteli polttaripäivän tapahtumia, en käy niitä sen enempää referoimaan. Mukavalla porukalla on hauskaa tehdä mitä vain, ja aika meni kuin siivillä. Illan kruunasi morsiussauna, ja siellä tyttöjen kesken tuumittiin, että kenen polttareita seuraavaksi vietetään… :) Joksu
________________________________________________________________________


Kiitos Joksu! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti